Våre tjenester

Skøie Bygg AS har håndverkere med høy fagkompetanse og lang erfaring med alle typer snekkertjenester og tømrerarbeid. Vi er opptatt av å levere løsninger i topp kvalitet, som oppfyller kundens ønsker og behov.

Vi setter deg som kunde og dine behov i fokus. Helt i oppstarten blir vi enige om hvordan vi best mulig kan levere nøyaktig det du er ute etter.

Hos oss får du råd og løsninger basert på høy kompetanse og lang erfaring, uansett om du skal bygge nytt eller ta vare på noe gammelt.

Nybygg

Ønsker du deg en ny bolig? Skøie Bygg AS har lang erfaring med oppføring av nye hus. 

Vi hjelper deg hele veien fra planlegging på tom tomt til nøkkelferdig bolig. Du velger selv designet og funksjonaliteten til huset.

Når du velger oss, kan du være sikker på at jobben blir godt utført, som avtalt. Du får et nytt hjem du kan nyte i mange år fremover.

Tilbygg

Tenker du på å bygge på huset ditt? Vi i Skøie Bygg AS har lang erfaring med tilbygg og hjelper deg fra planlegging til ferdig utført tilbygg.

Vi sørger alltid for at alt utføres etter gjeldende forskrifter, samtidig som vi tilfredsstiller kundens behov og ønsker.

Om tilbygget er over 50 kvadratmeter, må tilbygget søkes om. Disse søknadene kan vi hjelpe dere med, slik at oppsettet av tilbygget er problemfritt.

Rehabilitering

Vi utfører rehabilitering av boliger, alt fra nytt gulv til ny kledning.

Om du har en eldre bolig er sannsynligheten stor for at det er nødvendig med rehabilitering av boligen i de neste årene. Det har kommet en rekke lover og forskrifter som eldre boliger ikke tilfredsstiller, og derfor er det lurt å oppgradere boligen slik at den svarer til dagens standarder.

Ved rehabilitering av en bolig kan vi for eksempel legge ny kledning på utsiden av huset, etterisolere huset for å gi bedre isolasjon og ventilasjon, gipse vegger, eller gjøre om hele planløsningen på innsiden av boligen.

Baderom

Vi renoverer baderom og sørger for at alle forskrifter følges.

Skøie Bygg AS har lang erfaring med oppussing av bad og våtrom. Vi bruker kun godt utprøvde produkter og materialer.

Vi stiller opp uansett om badet er stort eller lite, om badet har en standardløsning eller er arkitekttegnet. Vi ønsker at resultatet skal være funksjonelt, estetisk og oppfyller kundens behov, samtidig som forskrifter og krav følges.

Terrasse

Vi bygger gjerne en ny terrasse for deg, eller rehabiliterer en eldre.

En solid, stødig terrasse trenger riktig forarbeid. Vi utfører jobben grundig, og stiller opp uansett om terrassen skal være en del av huset, på grunn eller på taket. Mulighetene er uendelige, og vi tar jobben på strak arm.

Vår erfaring med bygging av terrasse er lang og bred, så du kan være helt sikker på at vi tilpasser oss dine ønsker og behov.

Garasje

En garasje er praktisk å ha, da denne kan brukes både som lagring og parkering av bilen.

Skøie Bygg AS har bred erfaring med oppsett av garasjer. Med vår kunnskap og erfaring kan vi hjelpe deg å velge riktig type garasje som passer for tomten din og det generelle bildet av tomten.

Garasjen kan være frittstående eller en del av huset, isolert eller uisolert.

Dør og vindu

Skøie Bygg AS kan tilpasse og montere alle typer dører og vinduer i høy kvalitet til avtalt pris og tid.

Vi arbeider etter lover og forskrifter for dører og vinduer, og tilpasser slik at de passer perfekt i boligen.

Tak

Å legge et helt nytt tak eller skifte tak er begge en viktig og stor jobb. En slik jobb krever håndverkere med bred erfaring og god fagkunnskap.

Skøie Bygg har god fagkompetanse og lang erfaring med alle typer tak. Vi kan både legge nytt tak og restaurerer eldre tak, samtidig gir vi råd til hvilke løsninger som er best for din bolig og tak. 

Kjøkken

Et kjøkken er ofte samlingspunktet i et hjem, og vi vet hvor viktig det er med et flott samlingspunkt i hjemmet. Vi hjelper deg med montere drømmekjøkkenet i samsvar med dine ønsker.

Et kjøkken montert av oss, er et kjøkken du kan glede deg over i mange år.

Montering av solcelleanlegg

Om du har kjøpt solcelleanlegg, installerer vi det gjerne for deg. Solceller er en investering for framtiden, og kan også lønne seg økonomisk på flere måter.

Produser din egen strøm hjemme, og selg overskuddet tilbake til strømnettet, om du har en avtale som støtter dette.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle